mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Sunday, November 14, 2010

need to be strong!!

~ assalamualaikum ~


huh....i'm starting my post with a huge sigh..kenapa mcm ni??? my mood mmg totally spoiled!! br jer  nk sonok2..ye lar.. td function intake..mmg best sgt..mnangis2 i bkar ayam..hehe..thanx guys 4 such wonderful party...hope ada ag pasni...aku pown sbab xcited sgt ngan fnction 08 lekir ni...try la bebaek blik ngan sorg bdk ni...YES!! aku mmg mrah gyler kt dye dlu sbab ada la sumtin happen btween us..(its a secret..hehe) aku ngan muka tbalnyer..gi mnta maaf..dia pown ckp xda pape..so i guess we're  both cool la..hehe..
 then all of sudden ktorg dpt info ada pjumpaan ngan co kul 10.30...mmg glabah abes...ayam hbes bkar kul 9.45 cmtu la...ngan ktorg smua da la pkai game order..so mmg rushing abes..bg shift tukar2..stngah bkar ayam, stngah ag salin baju..hehe..mmg spoiled party ktorg tol! br engat nk lpak2..nk borak2..tp bla da jd cmni ape ag...hehe..kelam kabut smua makan...mmg terbantut sistem pencernaan gua pasni..org tua2 pesan kalo nk mkn spaya nk bagi hadam ngan baek, kunyah mkanan tu 44 kali..sunah Rasuluhhal tau!! tp insiden mlm ni, kunyah mkanan 3 kali jer trus telan..hehe


end of story psal underground function ni.. g lak baris dpan mess hen smua msuk mess tgu co dtg...msa ni la hati aku mcm kena tsuk duri..aku tgk dia baek pya lyan................argh!! ntah npe bla tgk dia, feeling jeles tu still ada...urgh..engat i dah get over wif all dis already..tp ada ag sisa2 upanya...sisa pown pedih oooo..sgt2 pdih tgk dia mcm tu..nak2 plak bla member2 dia da bgn, dia bleh ag stay n amik no bdk tu ag..Ya Allah..knapa aku nk kena tgk smua ni?? da ckup aku sakit ngan apa y dia da bwat kat aku, knapa msti aku tgk bnda ni? knapa lak aku bleh dduk dkat ngan dia?(my fren y cari tmpat td..angkat muka tgk2 nmpak dia..huhu)sdih, mmg sdih sgt2...


da la tgh sdih + geram + marah + sakit ati kat mmat tuh(the devil) ttba lak ada sekor mangkuk ayun nih leh kata kat aku.."abes manis sepah dibuang" pergh.mmg meletup aku..xpsal2 da kena maki ngan aku..mmg xsyg mulut btol lal mmamat cikadak ni...seyes wa ckap lu..wa rsa tehina gyla dia kuar ayat cmtu..rasa cm nyesal gyler babi kapel! mmg sdih gyler smpai aku nanges kat c2 jgk! aku mmg xleh than sgt.. aku ni kat luar mmg nmpak mcm 'bro'..tp hati gua hati tisu bai..cpat koyak..kalo da koyak mmg nanges la jwabnyer...
point aku snanrnyer satu kat cni...nape la hati aku ni lmbut sgt????nape aku xleh jadi keras mcm hati batu???mmg pnat sgt da mnanges sbab dia..tp dia sikit pown xpduli..kalo btol syg aku msti dia care psal aku kan??btol x??? kat mlut je ckp syg tp hati dia??? 


da mcm2 aku wat kat dia..i sacrifice my time 4 him sbab nk wat bnda2 y gembirakan dia..kalo dia syg dia akan engat ape y aku da wat kat dia...xkan jadi mcm skang ni..dia lupa smua..kdg2 aku rasa dia sngaja bwat mcm ni sbab dia xnk lukakan aku..dia pnah ckp dia xsggup tgk aku tseksa..tp makin lama aku rasa...apa dia ckp tu smua tipu jer...just nk comfortkan aku jer..apa y dia bwat..hanya dia dan hati dia jer y tau..we used to be happy..sgt2 hepi..aku heoi sgt smpai pointer aku bleh naik...hope sem ni aku still dpt kekalkan pointer aku..time nk exam la nk jd mcm ni..huhhh..aku beserah je skang ni hoping ALLAH akan kuatkan smangat aku..1st love kot...mmg sakit ooo..hehesound stupid kan??but this is me k..mmg aku jnis take seyes in evrythig!hehe any idea 4 me to become stronger???hehe..just post kat chexbox..need advice dowh..hahahahaha

c u in da next post 
xoxo

ziana yusof


sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }