mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Thursday, August 25, 2011

:: Melaram Sakan Contest ::

~assalamualaikum~



salam semua..hari ni cana terdetik la nak try2 majukan ckit blog cana ni..maklumla..b4 ni cana xberkesempatan nak update blog cana ni..so hari ni br cana berkesempatan nak update blog ni...cana xnak cakap panjang..ni merupakan 1st contest cana bwat dlm blog ni...so feel free to join the contest ;)

contestnya simple aje..sempena bln puasa ni..cana nak survy tgk baju raya sape plg cantek..hehe..ye a.maklumla raya ni mesti semua nak melaram saka kan???so ape lagi,rebutla peluang ni..hadiah lumayan menanti anda k ;)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

i) mestilah menghantar gambar anda dgn pakaian baju raya anda tahun ini
ii)contest terbuka kepada semua kaum, jantina dan semua peringkat umur (xkesah lelaki ke pompuan ke tua        muda dan apa jua bangsa anda) 
iii)setiap penyertaan mestilah disetakan butir-butir berikut :


  • Nama
  • Alamat
  • Url blog anda
  • No telefon anda
  • Gambar anda (mengikut size yg bersesuaian)
  • Diskripsi "Saya patot menang contest Melaram Sakan ini kerana....." tidak melebihi 20 patah perkataan


iv) butir-butir korang hendaklah di sent melalui email dan hantarkan kepada email di bawah

melaramsakan@gmail.com

v) Tarikh tutup penyertaan ialah 2 minggu selepas raya iaitu pada 13 September 2011




so ape korang semua tgu lagi???rebutlah peluang dapat duit raya ni...slamat mencuba semua..



xoxo
ziana yusof





:: Tutorial Churp Churp Birdy Bird ::

~assalamualaikum~



hari ni cana nak cita ckit pasal Churp - Churp ni..korg semua 
yg mna blogger sejati ni bleh try join in Churp - Churp  ni and dapatkan 
keseronokan beganda2 meriahnyer mcm pesta durian runtuh waktu musim durian kat kampung...hehe
so ape lg..cuba la yerk ;)

ape itu Churp - Churp ??

mostly blogger ni mesti ada nuffnag kan???
cana tau nuffnag ni byk membantu blgger meraih pendapatan... 
Churp - Churp ni lebih kurang nuffnag jugak..
they have the same prpose ngan nuffnag...kalo nk tya mna lg bagus, sama2 bagus..
dua2 membantu..kita bleh kolek duit ngan cara share churp2 kita dgn org lain..
duit akn masuk per klik..skali klik boleh dpt RM0.20 ke RM0.40..untung Oooo..
so ape tgu agi..try la rebut peluang ni k..cana suka bekongsi dgn org ape yg cana tau..so kalo cana senang semua org pown senang.

jom join Churp - Churp ;)

xoxo
ziana yusof



:: LIST PRODUCT VCO =) ::

~assalamualaikum~

hai semua...
ni list product minyak kelapa dara ntuk tatapan korang...
sekiranya berminat..jgn malu jgn segan isi jer form yg ada kat bawah ni k..
selamat mencuba produk ni k ;)


VCO SOFTGEL CAPSULE







RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak




VCO PURE OIL







RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak




CATALYST COLLAGEN PREMIUM 15 SACHETS PER BOX






RM 59.90 (S.Malaysia)
RM63 00 (Sabah/Sarawak


MINDSTAR BOOSTER




RM 59.90 (S.Malaysia)
RM63 00 (Sabah/Sarawak



HAIR REVITALIZER






RM 39.90 (S.Malaysia)
RM 43.90 (Sabah/Sarawak




HAIR TREATMENT








p/s - sape beminat boleh isi form kat bawah ni =)





sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }