mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Monday, May 23, 2011

::breakup's::

~assalamualaikum~

pepagi yg indah coz free je pg ni nak isi2 belog ni ckit ngan tips yg xseberape...hehe..eden senaunyer baru pndah ni..da sminggu cuti sem then blik je 'u' kena pndah lak...penat ngemas brg..huhu..abaikan psal pindah, sila baca statement kat bwh ni..

"have you ever wondered if maybe 
you don't really miss the person 
but you miss the routine"

natang gapo cana ni tetiba kuar jew statement gini r???hehe..td blogwalking kat belog cik zalikha kiter ni...seyes mmg superb tips2 dia bg for surviving break up...antaranya ha..ayat kat atas ni..kita bila da break mmg tangkap leleh sgt...separuh nyawa hilang bak kata org tua..walhalnyer, kita sniri yg lebih2 nk meratap merana..ada my fren ni, da mmg sah2 tau mamat tu mmg stok2 ali setan.da mcm2 mmat tu bwat kt dye..ngaku da tunang la..mak dia xsuka pompuan tu la..diorg xsehaluan la..bila kena nanges2..aku nekat/tekad xnak jantan tu lg..tp bila mmt tu msg balik,caiq abes..jiwa xkental lgsung...bila cana tya je, asal still layan mamat tu..bleh lak jwb syg na..ko kna paham...hmmm

yes! dulu mmg la paham...
tp bla cana sniri da kna braiwash ngan mak cana (o.k.l stands for org kuat leter) 
mmg da mcm cadar putih yg kotor kena sos rendam ngan vanish....tulus trus otak ni kna cmtu..
nak2 bca lak belog cik zalikha td..mmg entry plg seswai la..hehe so ape kna ngena ngan statement kat ats? 
ye la..bla da brek kita msti rndu2 nak meraung2..
nanges xslah(sila rujuk entry yg sebelom2 ni nk tau lebih lnjut ttg nanges :p)..
it's good ntuk release feel kita yg kucar kacir..ada yg bla da lyan sgt blues dia, da start teringat knangan2 lama..then mla la..he' da one 4 me...i should cherish him...i xleh lupakan dia..he's my life..blablabla..com'on la..like the phrase said,kita bkn rndu dia.tp kita rndu rutin kita bersama sidia..bla tiap2 hr msg, gayut..ttba bnda 2 xda..mmg terasa hlgnyer.. tp ce try kita bzkan diri kta wif sumthin else..lgsg xtringat kt dia pown..huhu..kalo suka menyendiri tu yg setan hasut supaya kita rndu la pelah..semua tu mainan minda jer...tukar rutin kita..kalo slalu msg ngan dia, kita tkar rutin lain...


~ tgk tv ngan family ker
~ hang out wif frens ker
~ talk more often to ur frens
~ perhaps beblogging like me
(seyehsly i started blogging to 4get him ;p)
~ facebooking or any other social networking..
~ best part is be around people that can make you 4get him
~ perhaps date other person
(naughty2 girl..huhu)
~ kalo da xtau sgt nk watpe...main je game kat fon tu.
.(kalo nk sgt pgg fon lar..)


so, change your rutin to 4get him....you can do it la..he's not everything to u...
kdg3 kita mg terikut2...cana dulu pown cmtu gak..2 taun..1st love lak tu...but i've decide myself..
cana da bleh overcome bnda ni..anda bila lg??hehe

"dun let feelings control you..
you control your feelings =)"

c u in da next post
xoxo

ziana yusof


sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }