mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Friday, April 22, 2011

:: pokemon fan ::

~assalamuaklaikum~


ptg yg suram ni ttba rasa n wat entry lak...keje da abes so curik2 masa ckit nk becerita...masa kecik2 dulu mmg rmai gyla kot bdk2 suka tgk citer pokemon...mmg fanatik habes ngan citer 2..tmbah2 lg masa citer 2 baru keluar..mmg citer katun knak2 plg popular lah...bdk2 mmg kuat tpngaruh ckit...ap ag..kalo da fanatik..semua bnda dia nak pokemon la..beg sekolah, alat tulis, baju tido, bju jalan2, towel, kasut , mcm2 lg lah..ape je y x pokemon...tp ni semua xcukup pelik lg...ada yg betol2 die hard fan kat pokemon..meh kita tgk ranking pokemon die hard fan kat bwh ni...


3rd place ni bleh kat fan yg suka collect mcm2 perkakas pokemon






2nd place lak, dpt kat org yg sanggup cat keta yg mahal ngan theme pokemon (keta mahal tuh)



and 1st place ni mmg terbaek lar....korg tgk sniri n brief sniri k =)


2 je ntuk petang ni...enjoy =)

c u in da next post
xoxo
ziana yusof


:: nak tido =) ::

~assalamualaikum~

hari ni ngantuk gyla rasa...ye lar..smalam tdo lmbat gyla..bajet2 study lar...study lam 15mnt jer...yg len merapu nagn citer korea <3 ...pg td lak bgn awal coz clearkan blik...hadush...ngantuk gyla nih...engat pas baris bleh la tdo..tup2 ada meeting ntuk internship bln 8 ni...da delay gua pyer tdo...

abes meeting engat nk tdo...da kna plak carik bdk2 junior ntuk angkat barang...ml ni kan ada fnction..so kna la wat keja lebih..."function durian" xpnah dibuat org lg weh..da la isnin ni final..hopefully gua xdemam mkn durian byk sgt nnt..hehe..msti smua tertanya..bdk ni ngantok tp smpat lak berblogging..ye la..mmg gua ngantok tp ttp nak curik masa nk wat entry ntuk hr ni...ye la..mlm ni fnction konfem xsmpat bwat entry...ptg ni plak kul 3 kna bwat setup brg2...penat2..so smpai cni jer entry gua hr ni...nk rest jap b4 wat keja ptg ni..wat a tiring day...tata titi tutu =)

c u in da next post
xoxo
ziana yusof



Thursday, April 21, 2011

:: lelaki rasa pelik bila... ::

~ assalamualaikum ~


well, well, well...hari ak buka citer ckit pasal lelaki...xpnah ag bwat enty ttg lelaki..so hr ni ttba rasa nak bwat cmtu..ye la...nak share2 ckit wat i thought bout guys sinnc i know them close...close as a friend..bkan lbih k =) laki ni slalu jer anggap pompuan ni lemah...pmpuan sng dibuli...tmbah2 lg kat tmpat sy stdy ni..pwrgh..mmg mnyakitkan ati tol cara diorg treat ldies2 ni..kdg2 menyirap gak..hehe..so bla da dekat 3 taun rapat ngan diorg ni...dapat la paham ckit lelaki ni jnis yg cmana..lelaki akn pelik bila..............


1) pompuan dengar lagu rock or heavy metal...

bg diorg, pmpuan ni jnis jiwa lembut...so kta pompuan ni xska bsing2...so pmpuan akan dgr music2 ballads ngan pop jer..baru la kena dfn pompuan..pompuan yg sgr slow music ni baru la ayu...kalo dgr music heavy ni ganas la ek???2 la diorg anggap (^.^)
2) pompuan tgk anime..

tgk anime pown salah ker??ape engat laki jer bleh tgk anime???ada plak yg bleh wat reaksi tekezut bla pmpuan mntk copy citer anime dr diorg..larh...dr kecik mmg pompuan tgk anime la...lg fanatik dr lelaki snarnyer..."sailormoon " tu kan anime gak...kalo betul lelaki ni mmg die hard fan anime nape xtgk citer sailormoon msa kecik2 dulu??? da terbukti yg pmpuan ni lg die hard fan dr lelaki =P


3) pompuan makan banyk..

ni mmg konfem diorg rasa pelik..bg diorg pompuan mesti kena makan ckit sbab dia pompuan..tol x guys??hehe..ye la, ye la..laki jer bleh makan byk sbab metabolisma laki lg tinggi dr pompuan..so pelik sgt kalo diorg tengok pompuan mkn byk ni..lagi satu kalo diorg tgk pompuan tu mkn byk..ada certain dr diorg akan pkir.."sian suami dia nnt..abes duet beli beras jer.." hampeh tol!!


4)bla pompuan lain (yg bkn awek diorg) ngadu masalah kat balak diorg

ni laki satu masalah...kbanyakan lelaki mmg akn keluarkan statement lbih kurg cmni..ehem..ehem.."larh...tu pown nak ngadu kat balak dia..ngada2 btol"...tu lar yg diorg akn ckp...tp realitinya..awek diorg sniri pown ngadu kat diorg..diorg baek pyer lyan...ntah pape jerk..cakap xsuper bikin tol..huhu


5) bla pompuan pandang mata diorg and senyum stiap kali jumpa

ni lagi lar..kalo pompuan pndang diorg and senyum diorg da mula rasa pelik.."pompuan ni nape2 sengih2 kat aku ni..pelik tol..dia ska kat akue ker.."tu la yg diorg akan pkir...laki ni mmg kbanyakan perasan ckit..so to ladies, kalo nak senyum kena la hati2..jgn pandang anak mata diorg tu..kang diorang salah anggap lak...pandangan mata lebih dr 10 sat bleh bwat seseorg tu jatoh hati tau..so careful ya!! =)


c u in da next post
xoxo
ziana yusof





Wednesday, April 20, 2011

:: aku, kau dan cerita korea ::

~ assalamualaikum ~


cite korea ni da mmg feveret student2 u zaman skang...citer korea ni mmg hit btol la...bukak tv, radio semua korea...gua sniri pown mmg fanatik gak la ngan citer koren n hero2 korea  nih..nak2 tgk citer "you're beautiful"..citer ni mmg terbaek lar...hero hensem, awek cute...citer ni mmg kene ngan teenage soul..


bla da obsess ngan bnda2 cmni..standard pompuan la..bla da suka msti nak main cup2.."dia aku pyer"..sbab main cup2 ni la bleh selisih faham..pompuan ni sensitif betol!! like my fren sorg ni...da cup hero ni dia pyer..tp bla ada org mnat hero pujaan dia tu..marah...mcm bdk kecik kan???tp mmg cute personaliti ni..manja org kata..hehe..kalo org lain gna gmbar hero dye bwat wallpaper, mengamuk dia..siap dlete trus..hero mna yg bleh bwat dia gyla sgt ni???let me introduce ckit citer "you're beautiful ni"hehe


sinopsis :


citer ni psal sorg rahib ni kena ganti abg dia masuk satu boyband yg feymes kat korea..nma boyband tu "A.NGEL"..msa br msuk mmg kna buli abes..ye la..pompuan mymar jadi laki..mmg la kena buli...siap member dia bleh engat dia gay lg...hehe..nak dpendekkan citer, at last bla group member dia ni dpt tahu dia ni pmpuan, smua jatuh hati kat dia..mmg da standard citer korea la kan...heroin mesti la kaple ngan hero..hero plak konfim la vocalist..xkan nk bg drummer lak jd hero kan??hehe..so tu je la ending of my sinopsis =)


nak tau hero mna yg da bwat member sy ni angau x tentu arah.??




ni la dia hero yg di gila2 tuh =)

comel kan??? irresistable!!

cmana pown gaya rambut dye, ttp nampak macho + cute (^.^)


ni plak pic2 heroin dlm citer yg hit nie =)


ni muka dia msa dlm citer ni..cute kan??

kalo gmbar kat atas cute, angle ni lak muka dia nmpak cntik =)

ni gmbar dia jd model ETUDE (  jenama korea pye mekup)

tgk diorg dlm citer ni mmg cute gler lah...mg sesuai jd hero n heroin..seccok bak kata kumpulan BALAS dlm maharaja lwk..tgk gmbar kat bwh ni..


 sebab diorg ni cute sgt..diorg dpt best korean couple taun 2010...i loooooike =) 2 je nak citer ntuk mlm ni...

c u in da next post
xoxo


ziana yusof

Monday, April 18, 2011

:: friendship definition =) ::

~ assalamualaikum ~


juz a moment to share here wif my frens and all other blogger...hari ni nak singkap balik da definition of friendship...friendship ni mmg sumthin very subjectif ntuk kta jwb..but for me, friendship is life..no friendship means no life..
nape friendship tu life??? simple to answer...pape yg kta bwat everyday mesti wif our frens..tol x??? especially for students..g klas ngan membe,g makan ngan membe, tgk wayang slain ngan balak n family mesti la ngan membe..men bowling ngan membe gak kalo bkn ngan fmily..wat esemen pown ngan membe..kalo nk mntak tlg pown ngan member...tmbah2 ag pompuan..dah mmg dari kecik n sejak azali lah kalo nk g toilet jer mesti kena ajak kawan teman..tol x?? y guys lak..kalo nak main kat tepuk ka, main tdung tin ka main ngan kwn gak kan..for students yg dok hostel lagi lar..tdo pown ada yg tdo sekatil ngan kwan..jgan pkiaq len plak noh..tdo ja..xwat apa2 aih..hehe
imagine life wifout frens.....men bowling sor.g...wat esemen pown sorg2..kalo bdk bijak xpa la..kalo kurang bijak ni nak tya sapa??member pown xda..bla da xda membe, nak kuar pown xsronok..ye la..kluar sorg2 pe je ada??bosan2..so i take this short moment nak citer about my closest friends kat tmpat i study ni..hehe..diorg ni la yg slalu tlg sy, nasihat sy, give me strength whenever i'm down..jaga sy whenever i sakit =)

yg ni, nama dia syamimul wardah tp pgl "moi" jer...my frens masa kat wing A dulu...everynite, confirm dtg katil sy then watching movie sesama..have same interest of watching sailormoon..hehe..mis that moment moi =)

ha...tgk dua org ni mmg cun..hot kowt masa junior2dulu..hehe..ni lg 2 member yg xpnah bereggang ngan sy..2 2 ni mulut pedas tau..da tu, slalu jer gadoh mulut dlm blik..plg worst ktil sy btol2 dkat ngan 2 minah ni..sorg sebelah ktil n sorg lg dpan kti..mmg than tinger je la..tp celoteh diorg ni mmg bleh ganti astro raja lawak..xpyah beli astro da bleh tgk raja lawak free..hehe=)

ha..ni sorg lagi bdk blik sy..syahirah nama dia..pgl era jer..glamour gitu..hehe..era ni da mcm sifu sy da..stiap kali xam..kompom dia la ckgu sy..da xda org lain da..very cute n funny person..never lack wif smiles n advices..than cikgu era =)

ni sorg lg my x-roomate..finaz..cute n manja..sgt cepat mental..tahap kepedasan mulut dia pown bleh than la..hehe,,bla dia beleter, mesti tarik muka 2 kupang..2 yg mahal tue..hehe

ha..ni special case lak..satu blik, n satu kelas...pape sesemen jer ngan dia lah...ayu nama dia..seayu orgnyer..persoalannya, ayu ke???? tumbuk org smpai tgn lebam oo.. better jgn cari pasal..ayu mmg ayu, sekelip mata je bleh betukar jd bnda lain..kalo tiap2 hr rabu org tya apa yg lebih ganas dr naga??jwapannya AYU! =)

ha..ni lg super2 fren...nieb nama dia..da la sekelas, sebilik, sebatalion ag..g mane2 mmg bekepit 2 je la..even da pindah bok pown, still sebilik oo...da pndah blik serumah lak..so da mmg mcm belangkas, km ttp besama..cume one moment je km x besama...time dia g dating..ttba je hilang  =)

ni plak bdk batalion sy...maisarah..nak glamour ckit pgl "mai"..bdk plg kuat secure..luar je nampak otai..dlm hati ada taman..kuat nanges minah ni.."mai, bla syalihin nk kol aku time tdo lg??leh dpt kenny rogers free" hehe =)

ni sorg lagi..bkn batalion je sama...serumah ag tu..dia ni sgt la manja..mcm bdk kecik..shuhaida..antara intake sy yg plg hot..tgk pown tau..sgt gila ngan hindusta..tp skang da tkar plak..di gila korea plak..watever pown, dangdut ttp dihati dia..hehe =)

ni dia..one of my precious...sebatalion jer...xpnah sbilik n xpnah sekelas..tp dia la yg plg memahami sampai i can kol her "bini aku"..interest kami semua sma..pndapat pown sama..dat's y suka hangout ngan dia..tp kdg2 interest sama ni ssh gak..berebut..to atol(nama dia) : - Damion aku yg punyer k =)

this is shahidah..pgl sha jer.. nape sy letak dia plg last dlm listni???sbab ni la kwn plg special skali..special smpai bleh bwat business sesama..hehe..degil orgnyer..kdg2 sy sniri pown tpkir cmana la aku bleh lyn kerenah minah ni..hehe..km sebilik n sebatalion..dia ni kuat beleter n cerewet..kalo dia nk sumthin, dia msti nak jgk..mcm bdk kecik..hehe..pape pown..hope business kita maju ek cha =)

that's all sy nk citer psal member2 sy...point sebenar sy nulis blog ni is to wish them all the very best in our upcoming exam ni...gud luck ladies..i know korg smua ni bjak2..ada soklan bocor jgn lupa share k..do all ur best n study smart not study hark k girls =)


c u in da next post
xoxo

ziana yusof =)





Tuesday, April 12, 2011

::pakaian melambangkan peribadi seseorang ::

~assalamualaikum~

baca tajuk je da tau da...ni msti nak ngutuk org la ni..ye la..merujuk kepada tajuk di atas....cam wat surat rasmi lak kan???hentam sajala...saje nak luah kat blog ni...tgh panas ni....geram2...da la td test lab ntuk CEH a.k.a ethical hackers pye la susah...ngan serabut2 test truk gua pown g mama kat mess seraya perut yg begendang kelaparan....ngah masyuk mkn ttba jer mmber gua cha2 dtg...

da...girlA(yg kantoikan gua) ngan girlB pgl plak...terbantut nfsu aku yg tgh mkn ni...nak jadik crita...ni la ayat dia kuarkan bila aku jpe diorg 2 org ni..."pakaian melambangkan apa ziana??" gua pown jwb "peribadi puan...."
"pakaian melambangkan peribadi" yes...mmg aku salah aku salinbju time oting...bkn aku sorg jer la...byk lg yg salin kowt...xkan semata2 2 jer da kna kata peribadi bruk..demn..aku pkai seksi ke???i pkai tdg k...

napa gua xpuas hati ngan ayat ni???sbab kalo ikutkan pakaian, gua rasa pkaian gua bejuta2 kali ganda lagi kemas dr dia tau..fine la gua nak tya..kalo pakaian org tu selekeh(phm2 sniri la cmana ek)..cmana lak ngan peribadi dia???rumah dia???blik dia???selekeh gak ker????pkir la dirisniri dulu bhai..xyah nak tnding jari kat org lain...

bermula kisah dia xpuas hati kat aku??? start dia bla gua da kantoi tukar bju, trus ngan prasan dengki dan dendamnya g ngadu kat ci..cuak gak bla ada la kapten ni gtau gua nk kna ngadap ci(chief instructor) hr isnin..tp xpa, gua wat relax jer..cam xda pape..hr isnin ni,gua tgu pyer tgu ci xpgl pown...da telepas... mlm isnin tu plak da ada org gtau gua kna ngadap co(pangkat lg tggi dr ci) trus...pergh..gua tya nape lak???sumber gua pown ckp yg org yg kantoikan gua ni xpuas hati gua xkna pape...gua pown once again wat basa n get ready nk g ngadap co lak..same as yesterday...tgu pye tgu xkna pgl...last2 org yg kntoikan gua tu sniri dtg jpe gua...gua pown kena bamboo mcm kat atas td la...

yg bestnyer time kna bamboo 3, dia tya, dty offcer ada pgl?? gua ckp x..ktua trup?? gua ckp x...dia pown gtau la kt girlB tu.."aku da kta da depa malas"..org len pown malaih nak layan..depa byk kerja lagi noh..(xtau la kan)..at last dia pown mengugut gua...kira amek tndakan sniri la...aku akan ngadu kat oc(ketua gua) korg and aku akan pastikan korg xkan dapat oting dah!!! mark my word ok!! gua jwb jer "ok mem"(tp dlm hati tgn ke dada mata pndang atas ( ^_^ )hehe..

p/s : maaf la kepada yg bekenaan, sy kalo mrah mlas nk bising2 or ckp kat org..so sy tlis je dlm blog ni...blog ni mmg sahabat sejati...ngan lpaskan semua kat sini br la xda dendam dlm hati..i just let it flow and 4get =)



~c u in da next post ~
xoxo

ziana yusof

:: KHASIAT MINYAK KELAPA DARA :) ::

 ~ assalamualaikum ~

muqadimah ntuk topik hr ni..erm..pasal VCO or org kg paggil Minyak Kelap Dara..hehe
 sila baca entry di bawah : -

Apa sebenarnyer Minyak Kelapa Dara 2?

Minyak Kelapa Dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia dimana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakainya.

Manfaat Minyak Kelapa Dara terhadap kesihatan manusia ~

Kecantikan Luaran
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Menghasilkan tenaga segera.
  • Jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus.
  • Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
  • Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit serta memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet.

Kesihatan Dalaman
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino.
  • Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetis.
  • Mengurangkan stress pada pancreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh.
  • Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat. Ia juga melindungi diri dari serangan osteoprosis.
  • Mencegah risiko sakit jantung.
  • Mencegah atherosclerosis dan strok serta membantu menurunkan tekanan darah tinggi.

Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
  • Membantu fungsi sistem daya tahan pada tubuh melindungi tubuh dari kanser payudara, kanser colon dan kanser rahim.
  • Berfungsi sebagai antioksidan, mengurangkan radang kronis.
  • Melindungi tubuh dari radikal bebas yang meningkatkan tahap penuaan dan penyakit degeneratif.
  • Meredakan gejala-gejala yang dihubungkan dengan pembesaran prostate.
  • Mengurangkan tekanan epileptis dan membantu melindungi tubuh kita dari penyakit ginjal dan infeksi pundi kencing.
  • Membantu mencegah sakit liver dan memiliki kandungan kalori yang lebih rendah berbanding lemak-lemak yang lain.

Membunuh Virus, Bakteria dan Kulat.
  • Membunuh virus (yang menyebabkan mononucleosis, influenza, hepatitis C, cacar air dan herpes) bakteria (yang menyebabkan pneumonia, sakit telinga, infeksi kerongkong, gigi berlubang, keracunan makanan, infeksi saluran kencing, meningitis dan gonorrhea) kulat (yang menyebabkan candida, jock itch, kadas dan infeksi yang lain) serta membunuh cacing pita, lice, giardia dan parasit.

Hubungan Suami Isteri
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang (elastik).
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural).
  • Membunuh kulat, bakteria dan virusatau sakit kulit pada kemaluan (keputihan).
  • Amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita.

kenapa masih musykil lagi.. saya dah cuba, ramai kawan saya dah cuba..BERMINAT??




hubungi saye :
Nur Fauriziana Bt Md Yusof
0132964254

~c u in da next post~
xoxo

ziana

Monday, April 11, 2011

~ doa melupakan kekasih~

~assalamualaikum~


CINTA SEJATI..itu la yg korg semaikan di dalam hati korg utk si dia..tetapi..kite hanya merancang.ALLAH jua yg menentukan segalanya..jgn terlalu cepat berputus asa dan menutup pintu hati korg utk sesiapa lg..sbb kat luar sane masih ramai yg akan menghargai korg..cume masenye uk pertemuan 'kamu dan dia' masih belum kesampaian..jadi bersabarlah dan hadapi sume ini dgn tabah..sesugguhnya jika benar dia adalah jodoh korg..pasti x kemana..yg penting skang korg perlu lupekan die demi kebahagiaan die dan dri korg sndri..bacalah doa ni sebagai ikhtiar melupakan si dia..


Ya-Rabbul Ariffin
Tuhanku,Seandainya telah kau takdirkan dia milikku..

Tercipta buatku
Dekatkan lah hatinya dengan hatiku
Tetapkan lah kemesraan antara kami
Agar kebahagiaan ini kekal abadi

Ya Muhaimin
Dan Tuhanku
Seiringkan lah kami mengharungi hidup luas ini
Ke tepian yang sejahtera

Ya Rabbul Fatihin
Tetapi Tuhanku yang Maha Pengasih
Seandainya telah kau takdirkan dia bukan milikku
Bawalah dia jauh dari pandangan ku
Luput dari ingatan ku
Dan peliharalah aku dari kecewa

Ya Rabbul Izzati
Serta Tuhanku yang Maha Mengerti
Berilah aku kekuatan melontar bayangannya ke dada langit
Hilang bersama senja nan merah
Dan gelap pekat awan
Agar aku bisa bahagia
Walaupun tanpa dirinya

Ya Rabbul Quddus

Dan Tuhanku
Biar sekuat mana aku menyintainya
Aku pohon agar Tuhanku
Melenyapkan perasaan ini
Sekiranya dia ditakdirkan bukan milikku

Ya Rahman Ya Rahim

Tapi sekiranya dia ditakdirkan untukku
Kupohon agar takdir memperkuatkan kasihku padanya
Selagi tidak melebihi kasihku padaMU





~by~
ziana yusof


sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }