mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Tuesday, April 12, 2011

::pakaian melambangkan peribadi seseorang ::

~assalamualaikum~

baca tajuk je da tau da...ni msti nak ngutuk org la ni..ye la..merujuk kepada tajuk di atas....cam wat surat rasmi lak kan???hentam sajala...saje nak luah kat blog ni...tgh panas ni....geram2...da la td test lab ntuk CEH a.k.a ethical hackers pye la susah...ngan serabut2 test truk gua pown g mama kat mess seraya perut yg begendang kelaparan....ngah masyuk mkn ttba jer mmber gua cha2 dtg...

da...girlA(yg kantoikan gua) ngan girlB pgl plak...terbantut nfsu aku yg tgh mkn ni...nak jadik crita...ni la ayat dia kuarkan bila aku jpe diorg 2 org ni..."pakaian melambangkan apa ziana??" gua pown jwb "peribadi puan...."
"pakaian melambangkan peribadi" yes...mmg aku salah aku salinbju time oting...bkn aku sorg jer la...byk lg yg salin kowt...xkan semata2 2 jer da kna kata peribadi bruk..demn..aku pkai seksi ke???i pkai tdg k...

napa gua xpuas hati ngan ayat ni???sbab kalo ikutkan pakaian, gua rasa pkaian gua bejuta2 kali ganda lagi kemas dr dia tau..fine la gua nak tya..kalo pakaian org tu selekeh(phm2 sniri la cmana ek)..cmana lak ngan peribadi dia???rumah dia???blik dia???selekeh gak ker????pkir la dirisniri dulu bhai..xyah nak tnding jari kat org lain...

bermula kisah dia xpuas hati kat aku??? start dia bla gua da kantoi tukar bju, trus ngan prasan dengki dan dendamnya g ngadu kat ci..cuak gak bla ada la kapten ni gtau gua nk kna ngadap ci(chief instructor) hr isnin..tp xpa, gua wat relax jer..cam xda pape..hr isnin ni,gua tgu pyer tgu ci xpgl pown...da telepas... mlm isnin tu plak da ada org gtau gua kna ngadap co(pangkat lg tggi dr ci) trus...pergh..gua tya nape lak???sumber gua pown ckp yg org yg kantoikan gua ni xpuas hati gua xkna pape...gua pown once again wat basa n get ready nk g ngadap co lak..same as yesterday...tgu pye tgu xkna pgl...last2 org yg kntoikan gua tu sniri dtg jpe gua...gua pown kena bamboo mcm kat atas td la...

yg bestnyer time kna bamboo 3, dia tya, dty offcer ada pgl?? gua ckp x..ktua trup?? gua ckp x...dia pown gtau la kt girlB tu.."aku da kta da depa malas"..org len pown malaih nak layan..depa byk kerja lagi noh..(xtau la kan)..at last dia pown mengugut gua...kira amek tndakan sniri la...aku akan ngadu kat oc(ketua gua) korg and aku akan pastikan korg xkan dapat oting dah!!! mark my word ok!! gua jwb jer "ok mem"(tp dlm hati tgn ke dada mata pndang atas ( ^_^ )hehe..

p/s : maaf la kepada yg bekenaan, sy kalo mrah mlas nk bising2 or ckp kat org..so sy tlis je dlm blog ni...blog ni mmg sahabat sejati...ngan lpaskan semua kat sini br la xda dendam dlm hati..i just let it flow and 4get =)



~c u in da next post ~
xoxo

ziana yusof

2 comments:

sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }