mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Wednesday, May 11, 2011

:: kelapa dara bukan anak dara ;) ::

~assalamualaikum~

hai mates..hari ni tgk tajuk pown da tau...
minyak kelapa dara lagi..
hr tu da wat entry psal ni..hr ni bwat lagi..cana bkn ape...
cana nak share pngalaman cana ginakan product catalyst ni...
cana bkn tipu tau..product ni mmg bekesan...
cana nak share psal minyak kelapa dara ni ngan dear readers semua so smua org tahu yg kita semua bleh jaga kesihatan kita disamping menjaga kecantikan..
2 in 1 tau...susah nak dapat ni...
hari ni cana nak citer ckit ape itu minyak kelapa dara kat semua..

Jadi apakah sebenarnya minyak kelapa dara? Minyak kelapa dara adalah minyak yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamnnya dapat dikekalkan seasli aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya. 

Untuk kegunaan luaran : 
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4. Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5. Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6. Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

so ape lagi mates....penggunaan produk Catalyst ini t'bukti berkesan....jgn lepaskan peluang and untuk memiliki slh 1 produk catalyst yg hangat di pasaran (VCO)..kalo de pape nak tya,u may post ur entry kat express corner cana tue ;)


c u in da next post
xoxo

ziana yusof





3 comments:

  1. die bole ketatkan rahim x?hohoho

    ReplyDelete
  2. dari pakar VCO kita shashalicious..xda org pnah tya soklan ni ag..huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha..xpe..bia aku yg tny..

    ReplyDelete

sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }