mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Wednesday, May 11, 2011

:: uniknya dia ::

~assalamualaikum~

entry mlm ni serba ckit bout wat i loooike da most..."kucing"hehe...
cana ni mmg cat lover dr kecik ag....kucing ni cute n sgt sesuai jd tman kita kalo kita sunyi or sedih tau...like my cat..dia mcm tau2 je kalo cana sdih...msti dtg menyerendeh kat cana..love my cat shangat2(^^,)...kucing pown mcm mnusia gak...ada yg dilahirkn unik..ni cana nk tnjuk gmbar..antra gmbar kucing2 yg dilahirkan unik.meh kita tgk ikowt ranking ;)

ranking ni dr yg pling last smpai yg paling worse tau ;p

ni ranking ke 10..besar kan??? (geram!!)

ni lak rank ke 9 (tembamnyer..)

ni rank ke 8 (soooo cute)

ni rank ke 7 (subhanallah...)

ni lak rank ke 6 (mcm hdung zizan ML)

ni rank ke 5 (no komen..huhu)

ni lak rank ke 4 (begitu unik skali..btol ni.)

ni rank ke 3 (mmg ada cat specis ni tau!!)

ni lak rank ke 2 (ni mmg rare species..unik gyla.)

tada...winner hr ni is dis "CAT" (ape nak jadi..huuu)

2 saje ntuk entry nlm ni...so anyone yg xpuas hati ngan ranking yg cana bg ni...just leave your comment here..hehe

c u in da next post
xoxo

ziana yusof

No comments:

Post a Comment

sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }