mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Friday, October 29, 2010

pagi yang gelap::

~ assalamualaikum ~

monink everyone..it's a rainy day dis mornink huh..however, my tiny heart isn't say dat so...hari ni i nk balik penang..yahoooo!!!!!!yesh2..seyes windu gyler kat umah..mish u mom..mish u sooooo much..last kta jpe raya ari tue..da lma kowt..nk hug u lma2..mmmuahhh mmmuah!

well, becerita ttg ujan, suma mesti pnah dgr quote ni..' i really love walking in the rain coz nobody can see me cry ' tol x?? the fact is, bnda ni mmg btol pown.. i've done it many times..hehe..malunyer (≧◡≦)wink2.. nape pmpuan slalu nanges????hehe i'll tell u.

slalunyer, lelaki mesti kata pmpuan ni ngade2, gembeng sbab suka nanges..sbnarnye, prempuan ni hati dia lmbut..dia nangis bila hati dia tesentuh..even ckit pown org cuit hati dier..xkira la..org tu buat jahat kat dier ker..org tu terlalu baik dgn dier ker..smua tu bleh buat dia nanges..lelaki xdpt rasa apa feeling y seorg prmpuan rasa..sbab laki ni dilahirkan sbagai pemimpin..seorg pemimpin mestilah tabah..menangis ni bukan benda yang leceh atau perkara yg menyusahkan bak kata lelaki..sbenarnyer, nangis ni ada baiknyer...hehe










apa yang baek tentang nanges??









Mengurangkan stress
(bleh tnangkan feling yg serabut..hehe)
Tanda keinsafan/penyesalan(pengisian rohani agar sentiasa beringat akan ALLAH).

 Sebagai ugutan emosi
(agar menjadi seseorg yg ada feeling..xde la hambar jer..hehe)


mencuci mata
( merupakan salah satu cara untuk meluahkan rasa tension and dalam masa yang sama, dapat membuang bahan kimia yang terdapat dalam mata)

Perempuan ni ada 9 emosi dan 1 akal. Emosi yang terkumpul banyak ini, membentuk peribadi seseorang pompuan  yang ketara kelembutannya, kasih, bertimbang rasa dan menghargai orang disekeliling dier. Daya tumpuan akal seseorang pompuan banyak dipengaruhi oleh emosi samada ia memberi kesan baik ataupun buruk. lg satu, kalo pompuan tu nangis 2-3 kali atas sbab rasa syukur dan redha, dier akan dpat pahala untuk tangisan dier yg kali ke 2 dan 3.

antara kesan tangisan perempuan....

rasa puas hati...(bleh release tnsion!!)

dapat perhatian (tue yg dia nk sbnarnyer..(*^ -^*))

mata yang bersih (baik ntuk kesihatan..hehe) 

da la..smpai cni je k...nnt da msa i wat posy lg k..mmuahx mmuahx!!

c u in da next post
 ~ xoxo ~ 

ziana yusof



Thursday, October 28, 2010

hari yang serabut::

~ assalamualaikum ~


emm..hari ni my life cam jd serabut ckit snarnye...nak tau nape?? sbab bgn lmbat..urgh..mmg kelam kabut gak pg td..tp wat muka relax jer..xnak tnjuk glabah dpan housemate..malu..hehe(blushing) ni baru prmulaan ntuk hari yg serabut snarnyer..da trun baris, ttiba jer officer asingkan ldies..mak ai...standby bed upanya.mmg cuak abes sbab slama ni i xpsg cdar putih..sejak2 da bleh kunci blik ni, trus tukar cadar..ltak cdar biru jer..cdar ptih nk smpan wat layout..kalo pkai nnt kotor susah plak kan???so bek smpan..dat's y la pkai cdar biru..alih2 stndby bed..

ktorg pown belari2 mag2 g nek tgga..ye la..nk g tgk blik kmas ke x?? cam bias la..kalo stdby bed mst dia nk proper..so trus la g lari n carik cadar lam toyogo n nk g psa..engat smpat la..ye la..umah i umah y plg atas..so badget offcer nk g aras bwah dlu la..alih2 dia da dpan pntu umah..tp dia g umah dpan dlu,nsib bek la..trus la suh jr blik tlg i psgkan cadar..nsib bek smpat..tp dia xmsuk pown blik i..dia msuk blik dpan jer..so slamat ag..hehe..tp prasaan cuak ni Allah je tau..huhu..y sakit atinyer, xda sorg pown gtau i y pg ni ada stdby bed..jr blik aku ni pown satu, aku da xready pape dia leh wat bodo jer..mmg berapi aku ngan dia pg td..da tu, da tau ada stdby bed sapu la blik..blik kao aku xsapu mmg habes la..xkn sapu smpai bla2 agaknyer..gram3333..

g klas lak dpt tau esemen groupg y spatotnyer anta smalam x antar n xsiap ag..lg btmbah pnas la..i've done my part k..xpe la..i wat xtau jer..biar lah mereka, mereka dan mereka tu y settlekan..kdg2 da mls nk amek port..ktorg skang ni pon bukannyer bz..rilek je kowt..rokol da xder..bknnyer ada klas mlm..sniri pyer kejer siapkanla..bosan lah kdg2..xpe..dpan2 mmg i xmrah..i'm using this blog jer nk lpas mrah i.xper kan readers?? u don't mine kan3??hehe

citer psal keja xsiap plak..ada la hamba Allah i..si dia ni sbnarnyer seorg y baik..sy xnafi ajaran agama dia mmg sy kagum..tp tu dlu..skang sy tgk dia da makin lalai..lalai ngan hdup dia sniri..sbagai kwan, bla org lain tindas dia, buli dia, bahankan dia, sy cuma nak bebaik ngan dia..kalo bleh sy xnak la buat bnda y sama kat dia sbab km bdua ni sma2 kwan..sma2 kaum hawa..sy ni bleh dikatakan penyabar gak orgnye(org kata k..bkn sy tau)hehe.. tp, tahap kesababran org tue ada limit dia kan?? maaf kepa 'si dia' bukan sengaja sy ni smkin berkasar ngan awk..tp sy da hilang sabar dgn awk..sy kalo bleh xnk awk trus- trusan lalai cmni..sy nak awk sdar, org sekeliling awk byk becerita psal awk..at last nk kna blame org y dekat dgn awk nih..km da cuba nasihat awk kan..bkn xcuba..tp awk abaikan..

'awk', sbab ktorg smua nasihat awk ni pown ntuk kbaikan awk gk.bila nasihat awk lari..awk ckp tu urusan awk..tp awk sdar x apey jd pd awk?? awk xbleh nk manage keja awk..awk lalai, awak buang masa, awk abaikan keja2 awk, awk tangguhkan keja awk..bila keja da betangguh, mula la awk kelam kabut..xdpt nk antar keja on due date..awk bkn bdk2 lagi..awk da bsar..tp awk prangai mcm bdk 10 tahun jer..sy tya roomate awk ape y awk buat..sy xsgka awk jd smpai mcm ni bla da pndah..sbab dlu ktorg rmai nk tgur awk sbab ktorg nmpk ape y awk bwat..tp skang awk ptotnyer da jd lbih mtang..da ada privacy tp awk xguna privacy t ntuk bnda y btol. awk pkirkan la sendiri..tu diri awk..km cuma bleh nasihat jer.. kalo bleh sy nak kta sma2 bejaye awk..kalo sy je bjaya tp kwn sy kecundang pon xsronok kan??


'awk', awk pon tau kan ALLAH murka pd hambanya y suka membazirkan masa..ilmu agama awk lg tinggi dr sy y xseberapa ni..tp knapa awk berterusan wat perkara y xdisukai ALLAH tu?? sy xtau cmana sy nk sdarkan awk..awk engatlah..sy bukan cemburu dgn kehidupan awk sekarang jauh skali nk menjatuhkan awk..tp sy nk awk sedar..sy nk awk bgn , buka mata dan bepijak di bumi yang nyata..awk ni seorag student universiti..awk ada tggungjwb ntuk ibu awk..awk da bagi hrapan tggi kat  awk..awk ni harapan keluarga awk..kalo awk bterusan dgn sikap awk ni..sy takot awk kecundang dlm pelajaran awk..BANGUNLAH awk..sy risaukan awk..tu je sy nk luahkan setakat ni..


ops..lupa lak..result ntuk stdby bed hari ni ialah showprade semua skali ntuk ldies..hehe...malasnyer..so far y ni je sy nk luahkan dlm blog ni hr ni..tgklah..kalo xpnat kena showprde hr ni, i wat another entry k..tu pown kalo i rajin lar..hehekdg2 i prefer tgk utube ag..huhu..i rsa pasni nk selit - selitkan entry psal maklumat la..bnda2 y korg xtau..nak share ngan smua pape y common sense y kta perlu tahu..sape tahu..mybe bguna ntuk kta future nnt..heheokay???hehe..



c u in da next post
~ xoxo ~


 ziana yusof




Wednesday, October 27, 2010

perkara yang perlu lelaki tahu tentang wanita::

~  assalamualaikum ~



 Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

 Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf. Tapi jangan biarkan dia terlalu lama.

 Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).
 Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.


Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

 Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tahu macam mana nak menerima pujian.

 Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar atau lukakan hatinya sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akan lakukan apa saja.

 Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

 Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

 Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

 Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

 Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

 Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.
 Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

 Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

 Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

 Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

 Satu ucapan ‘Hi’ sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

 Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

 Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

 Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

 Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..
 Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

 Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah…

 Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa





C U IN DA NEXT POST


~ XOXO~






ZiANA YUSOF















Tuesday, October 26, 2010

weekend ker hockey trip???

~ asalamualaikum ~ 

fuhh!! da bpe hari x update blog ni..nek gyler gak pale otak ni bla pkir psal blog y x update lgsg nih..persoalannyer skang, npe sy bleh tgl blg ni tnpa update??hehe citenyer bmula di bwah...


pada suatu hari....da melalut plak..ok2 seyes blik..kan hari tu sy ada gtau y sy bgn lmbat n xg bris kan???nk tau sbab ape??sbab..i ada trip ke Tanjung Malim 4 my hockey open tournment. so after i post my post on dat day..i pon g siap2.. me and iqa trus g tgu dpan mess coz i got info kul 11 tayar da golek..lme gak ktorg tgu..jgn ckp btg idung bas, side miror bas pown xnmpak..ttba ade sbijik bas lalu..so i g la tyer.bas tu g tanjg malim ker??driver tu kta bas y nk bwa ktorg g tnjg malim tu da lma gerak..bederau darah dgr cmtu..aku da kena tgl ker??huhu..tgu pyer tgu then got call from my team cptain ckp kat kolam..fuhh..salah tmpat upenyer..hehe

cam biasa la i kalo da ada lam bas aircond yg sjuk menggedik tuh..watpe ag, tdo ler..hehe..i tdo spnjg pjaanan smpai la diorg benti mkn..mula2 xnk mkn pape coz xnk bratkan prot yg da sdia ada brat ni..sbabnyer game ktorg kul 3.15..time 2 pon da 2 lbih..tp da my cptain (diba da great) pjuk gak..so i pon order je rojak..2 b honest rojak dia mmg sdap tp ciput gyler...dekut btol org tnjg malim ni eh?hehe.baik la beli rojak sg besi..byk la jugak..hrga sme jer..hehe


pas mkn tu trus siap2 nk g game..ktorg lwn ngan Jakarta..xyah tye la mng ke x kan...kalo da lwn ngan psukan luar y da konfem2 wakil ngara dia..pham2 sniri la eh..ni la 1s pngalamn aku main game indoor..mmg blur gyler msa main gme ni..rflect bola kt dndg la..mmg aku ssah nk bca bola tu..da la stick dia..mak aih..aku rsa cam men hoki gna straw..ringan nk mmpos..so aku lam pdg tu pon mmg mcm plawak gak la..hehe..da abes gme ktorg n gme guys, ktorg grak blik tmpat ktorg stay tu...ktorg stay kt tmpt cam homestay la..kat umah ada sorg macik ni..lupa lak nk tya nma macik ni..jpg aku cta psal umah..skang nk cya psal gme dlu..da tgh  rest2 lam blik..aku ngah tgu turn nk mnd..ttba jer cptain aku suh siap2 coz ktorg ada gme time tu gak..upanyer phak pnguruan silap bg jdual kt mnager ktorg..so dgn klam kbutnyer..ktorg ngan xsmpat mnd mcm rbut besiap nk g gme..ktorg lwn ngan UPSI (musuh lama bhai..hehe) fight pye fight dpt seri je..tp aku dpt adiah..injury kat kaki n tgn..luka2 bdn aku..abes koyak suar wndbrekr aku..da la ada satu jer..hm...ne nk carik suar bru nih??hehe.. psal pnginapan lak..umah dia, mak ai...antik gyler..lbih kurg konsep baba nyonya pon ada..satu blik share 10 org..bleh than gak la tmpat dia..aku pown mmg suka antik2 ni..so bgmbar sakan aku ngan pekakas kt c2..hehe..

aNyiK kAn???

vErY noStAlgiC

mEsti La xNaK LepAs pLuAnG bEgAmbAr

mEreNdEk


y plg best skali kat tmpat ktorg stay ni, karoke box dia cma 100m je..hehe..ape lg..mlm 1st tuh..pas da mnd2 1st skali g carik tmpt mkn..aku ngan iqa y mmg da kbulur sbab xmkn pape dr pg(juz rojak jer..2pown share) trus heading 2 my 1st choice pizza..hehe..try lak pizza y bru yg 6 chesse 2..pergh..mmg meletop lah!!puas hati mkn pizza regular 2 org jer..haha..pas da melantak..trus g kbox n have about 20 shots of songs..ngah karok tu jpe lak ngan bdk2 UPNM y dpt weekend kt kbox tue..wat a small world kan..hehe..diorg y weeekend g tmpt y sma ktorg y g hoki n..so ape pndpat korunk??ktorg gme 10 mnt jer.tp bseronok smpai kul 3 pg..heheda mcm weknd gak kan???hehe..pas da abes karok ktorg g la lpak mkn kt warung..borak pye borak bru kul 12 upanya..hehe..xpela ktorg po mls nk lpak lma2..sok pg ada gme ag..bajet nk tdo awl la..blik bilik aku kuarkan lappy..engat nk on9 la..skali cverage digi xde...arghh...mental gyler time tuh..tp xpe la..tba lak man bwak lappy dia so just lyan movie smpai 3pg..hehe..ni 1st time aku tgk step up 3d..pergh..mmg best siowt!!!pastu trus lyan video jabawakeez..terbaek gyla dancer2 dye..i loooooike!!hehe

 Yum Yum 
geng kuat melantak
mY gooD CoMpAnY


2nd day cm biasa.gme dlu then merendek..pas gme g mkn burger steam..mmg sedap wa ckap lu...mhal pown xkesah..pastu nek bas kjap engat nk ltak brg jer..tp ttba da lelap..jga2 je da kul 1.30..hehe..kuat tdo gak aku nih..xsdar kowt..pastu blik umah n bdk2 ni smbung tdo..tp aku da xleh nk pjam mta da..da tlebih tdo da td, so lyam mvie jap..bla da bosan thap gaban, aku nk grak bdk2 ni ksian..tp prot aku da melodak2 lapar..so aku kuar sniri jek..straight g karok dlu 5 lagu..hehe..karok sorg2 jer..jpe gak mmat2 xsnonoh prangai ntah pape..nsib bek pacik kat kaunter kbox tu jd pakguard aku..dia guard aku smpai trun tga..tkot aku kna pape..thax 4 ur help paci..mmmuahx..hehe..kuar kbox trus g carik mkanan..mmg mata aku blink2 gyla bla tgk ada psar mlm kat tgh2 bndar..mknanya......MAKAN!!!!!!hehe.aku shopg sorg2 tp xbeli byk pown ..sbab aku nk smpan prot ntuk mlm ka..hehe..aku beli kntg y putar tu..pergh..memg mnjilat lidi..hehe..da pnat round2 psar mlm y bsar gyla coz byk cabang2 tu, aku blik umah..g tayang mkanan kt diorg..hehe..melompat diorg kelam kbut g mnd..nk cari mknan gak..hehe..pastu aku wat la trip ke 2 g psar mlm tu..1st time aku mkn sate ika..jnior aku la ajar aku..nsib bek sdap..thax dila..huhu..pas mkn karok ag..kali ni 25 lagu lak..hehepastu da pnat mlalak cam biasa g kdai mkn n lepak..kali ni lpak smpai 2 pg coz tgk citer seed of chucky kat kdai macik tuh..hehe




nyAnYi sAmpAi nMAk uRaT

aAaA..
aToK..ops..jGn mArAh eRk..


sEntimentAL coUpLe

so far it was an amazing trip lah..mmg fun abes g sana..kalo bleh mmg xnak blik ooo...sbab mmg happening kuar ngan bdk2 ni..thax to all coz give me such a memorable memories..mmg xkan lupa smpai bla2..result aku g Tnjg Malim ialah...



i lost my voice
berat naek 3kg..hwaaaaa
luka kaki n tgn (da xkiut da)huhu




c u in da next post

~ xoxo ~


ziana yusof

Friday, October 22, 2010

bangun pagi dengan senyuman::

~ assalamualaikum ~ 


monimg semua..hehe..npe ye rsa ceria n begitu bsemangat pagi ni??hehe..pagi ni da bgn lmbat ckit..
xg baris pagi like usual..
sbab tu la ceria..tp spatotnyer tiap2 hr pown kta must start our day wif a smile kan?? cerita pasal ceria ni..
i cannot stand people y bgn pagi 
muka mcm singa nk telan beruang..masam jek..
kalo org penang kata "tarik muka 14"..nape no 14?? sy pown xtau..hehe

so pg ni i nak tell everyone 
nape msti kita bgn pagi dengan senyuman..hehe
bla kita senyum, ada byk kelebihan dia..contohnyer..
kita bleh ubah mood pagi kita y da smemangnyer xsonok sbab tgh tdo sdap2 kens lsk bgn..tmbsh2 mcm sye ni..
ngah tdo sdap2 kena bg g baris..mmg tension sgtlah! tp 
sye overcome tnsion tu dgn snyum..bila kita snyum, 
kita rsa puas hati..secara otomatiknyer, ttba je rasa bsemangat nk jumpa n lalui new day y kta pown tau wat's da consequences(ntah btol ke x eja word nie??
i pown xtau..hehe).so bila da smangat nk menjalani hari y baru, baru la setiap detik n saat ntuk kita spend hari tu 
will be menorable n fluence..kalo ada masalah tmbul 
or huru hara ckit in dat day, cthnyer like me la..test,quiz n passup assgnment in one day..mmg mcm nk pecah otak msa tuh..siap kena halau klas ag coz lmbat msuk sbab i g hntar agment dlu..hehe
(malunyer masa tuh..huhu)..tp xpe..bcoz of my spirit y i dpat 
msa i syum bla bgn pagi hr tu, i juz relax jek
..da kna halau trus balik n facebooking..
esok pg g jpe lectrer mnta maaf..wat surat tnjuk sebab n settle!! no need to have a bad mood on dat day kan???
relax2 suda..hehe

lagi satu, org tua2 pown slalu pesan..
my mom la..alwiz psan suh bgn pagi dgn snyuman 
coz murah rezeki..itu yang ALLAH janjikan pd hambanya..
mmg ada kisah masa nabi MUHAMMAD SAW dulu..
ada seorg miskin i..walaupon dia miskin tp 













setiap pg bla dia bgn tdo, dia bgn dengan snyuman dan bsyukur dgn apa y dia ada even keluarga dia trpaksa kongsi sebuku roti skeluarga sbab xde mkanan..jiran dia plak org y kayakat kwasan tu 

(lebih kurg mcm ktua kmpung la)..kedekut n xpnah bgn pagi ngan snyuman..dia tdo pown muka masam, bgn pagi pon muka msam coz dia tkot org curi hrta dia..dipendekkan citer, ALLAH permudahkan rezeki si miskin ni dan yg si kaya ni pulak jatoh miskin sbab muflis..


lagi satu, snyum ni ada baiknyer..
kalo kita syum, kita bleh jadi awet muda tau..
syum ni lbih kurg mcm snaman muka la..
nnt kulit jd tegang..org tgk pon cntik jer..
kalo muka mcm cuka org tgk pown nyampah..tol x??hehe..
bla tgk org tu syum hati sjuk jer..rsa nk syum balik..
rsa tnang..tp kalo tgk org y suka sgt bwatmuka masam..rsa cam nk g lempang jer..mood org bgantung pada expresi muka kta sniri..so, kta bleh plih sinri..nak org sym kat kita bla tgk kita or nk or nk org lempang kita???mna y sakit mna y x??
tu plihan kita sniri..so which one will u choose???pkirla sniri k..hehe....


c u in da next post

~ xoxo ~








sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }