mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Wednesday, April 20, 2011

:: aku, kau dan cerita korea ::

~ assalamualaikum ~


cite korea ni da mmg feveret student2 u zaman skang...citer korea ni mmg hit btol la...bukak tv, radio semua korea...gua sniri pown mmg fanatik gak la ngan citer koren n hero2 korea  nih..nak2 tgk citer "you're beautiful"..citer ni mmg terbaek lar...hero hensem, awek cute...citer ni mmg kene ngan teenage soul..


bla da obsess ngan bnda2 cmni..standard pompuan la..bla da suka msti nak main cup2.."dia aku pyer"..sbab main cup2 ni la bleh selisih faham..pompuan ni sensitif betol!! like my fren sorg ni...da cup hero ni dia pyer..tp bla ada org mnat hero pujaan dia tu..marah...mcm bdk kecik kan???tp mmg cute personaliti ni..manja org kata..hehe..kalo org lain gna gmbar hero dye bwat wallpaper, mengamuk dia..siap dlete trus..hero mna yg bleh bwat dia gyla sgt ni???let me introduce ckit citer "you're beautiful ni"hehe


sinopsis :


citer ni psal sorg rahib ni kena ganti abg dia masuk satu boyband yg feymes kat korea..nma boyband tu "A.NGEL"..msa br msuk mmg kna buli abes..ye la..pompuan mymar jadi laki..mmg la kena buli...siap member dia bleh engat dia gay lg...hehe..nak dpendekkan citer, at last bla group member dia ni dpt tahu dia ni pmpuan, smua jatuh hati kat dia..mmg da standard citer korea la kan...heroin mesti la kaple ngan hero..hero plak konfim la vocalist..xkan nk bg drummer lak jd hero kan??hehe..so tu je la ending of my sinopsis =)


nak tau hero mna yg da bwat member sy ni angau x tentu arah.??




ni la dia hero yg di gila2 tuh =)

comel kan??? irresistable!!

cmana pown gaya rambut dye, ttp nampak macho + cute (^.^)


ni plak pic2 heroin dlm citer yg hit nie =)


ni muka dia msa dlm citer ni..cute kan??

kalo gmbar kat atas cute, angle ni lak muka dia nmpak cntik =)

ni gmbar dia jd model ETUDE (  jenama korea pye mekup)

tgk diorg dlm citer ni mmg cute gler lah...mg sesuai jd hero n heroin..seccok bak kata kumpulan BALAS dlm maharaja lwk..tgk gmbar kat bwh ni..


 sebab diorg ni cute sgt..diorg dpt best korean couple taun 2010...i loooooike =) 2 je nak citer ntuk mlm ni...

c u in da next post
xoxo


ziana yusof

sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }