mYFoLLoweRs

About Me

My photo
~ not much to say bout me..seorang yang sntiasa mencuba untuk menjadi yang terbaek...mengharapkan yang terbaek in watever yang i bwat..hehe..always hoping every wishes come true =) (Allah pls hear my pray)

Tuesday, August 23, 2011

:: Tutorial iPanel - JOM cuba TRY test !!! ::

~assalamualaikum~

hai semua...hmm..dah ujung2 puasa ni msti smangat nak raya tu da bekobar gyla kan...mesti pya la sbab cana sniri pown da siap beli baju raye...hehe..bila raya ni, nafsu shopping tu mmg xdpt dibendung2 lagi da...ye la mana nak beli kuih raye la,baju raya la,kerepek raya, tudung raya,langsir raya smuanya nak beli bila raya..ye la kan...raya dtg setaun skali jer...time i la nak sedondon pakwe makwe..x gitu???hehe..bila da shopping kiri kana beg, duit pown sama la kluatr kiri kanan...laju jer duit mengalir..tp kna beringat sama..ni bru awal bln...

cana ada cara mudah nk share dgn semua org cmana kita nk tlg org lain disamping kita pown dpt untung sama...ada satu cmpany ni snarnya nak buat survey ttg kehidupan harian setiap pengguna kat dalam Malaysia ni..dari diorg nak upah org g bejalan dari umah ke rumah bwat survey, diorg dpt inisiatif baru iaitu survey cara online jer...tp malangnya xramai yg nak buka webiste diorg ni..so diorg perlukan kita, kaki2 blogger and kaki2 internet and bdk2 IT ni bantu survey diorg. bila kita tlg diorg, diorg tlg kita balik...ada 4 je cara mudah nak raih pendapatan..


cara mudah nak kolek duit ;)

Step 1 :

tekan  KLIK SINI dan register nama anda

Step 2 :

pergi ke email anda dan VERIFY

Step 3 :

pergi ke website my.ipanelonline.com dan tukar language yg anda nak..(ada kat area atas kanan skrin )

Step 4 :


log in masuk dgn nama n password korg...

after da login, korg bleh start survey form2 yg ada...skali survey dapat point..jgn risau. skali survey point dia msti above 3..xkan kurg...

point dia kira  300 points = RM3.00 or ~USD 1.00 ( skali survey bleh dpt RM 2 ke RM 3 - nmpak ckit tp benda ni REAL tau!


konklusinya, korg xpyah bayar satu sen pown nk register..korg cma kna bwat survey je ntuk dpt duit...simple dan menguntungkan..so ape lg..JOM cuba TRY test !!!



xoxo
~ziana yusof~


No comments:

Post a Comment

sumthin yg korang mungkin suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Name:
Email Address:
Alamat Pengahantaran:
Pengahantaran Melalui: pos laju
by hand
Kos Penghantaran:
Senarai Produk: VCO SOFTGEL CAPSULE : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
VCO PURE OIL : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
CATALYST COLLAGEN : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST FIBRE DRINK : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
CATALYST MIND BOOSTER : RM 59.90/RM 65.90(S&S)
HAIR TREATMENT : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
HAIR REVITALIZER : RM 39.90/RM 43.90(S&S)
Jumlah Pembelian: 1 unit
2 unit
3 unit
4 unit
5 unit
6 unit & keatas
Senaraikan Jumlah Melebihi 6 Unit Ke Atas:

Pembayaran Boleh Dilakukan Menerusi : tunai/transfer/bank in

 

 

PIHAK KAMI HANYA MENERIMA TUNAI DALAM BENTUK RM DAN PEMBAYARAN MELALUI A/K MAYBANK SAHAJA

 

Pembayaran Boleh Dilakukan Ke Akaun Ini :  Maybank - 157353016573 (Nur Fauriziana bt Md Yusof) 

 

 

Maklumat Lanjut Hubungi Saya : Ziana (0132964254)

 


This form powered by Freedback


SHout






ShoutMix chat widget
/*------ IMAGE ANIMATION------*/ img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s;} img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .6; -webkit-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -moz-box-shadow: 0px 0px 20px #FF3366; -webkit-border-top-right-radius:30; -webkit-border-top-left-radius:30; -webkit-border-bottom-right-radius:30; -webkit-border-bottom-left-radius:30;}img:hover {filter: alpha(opacity=60); opacity: .60; border: 1px solid#FF3366; border-radius: 50px; -moz-border-radius: 50px;} -moz-opacity:1.0; opacity:1.0; } img:hover { filter:alpha(opacity=80); -moz-opacity:0.80; opacity:.80; } u { text-decoration:underline; border-bottom: 2px dotted #ff0080; padding: 0px; }